torstai 6. helmikuuta 2014

Mustaa ja kultaa

Tilasin Idänhelmestä niobium-koukkuja, koska jostain syystä korvani saivat hopeoiduista koukuista tarpeekseen. No, nämä korvakorut ovat killuneet muutaman päivän korvissa eikä oireita ole ollut :)

Korvakoruissa siis mustat niobium-koukut, jaspista (tms), mustat tierracastin taotut rinkulat ja kullattua lankaa. Ei helise ja painoa on tarpeeksi että laskeutuvat nätisti.3 kommenttia:

 1. Oi, onpas kivat korvikset :)! Niobium-koukut, onpas mielenkiintoista! En olekaan kuullut, että sitäkin käytetään korumetallina. Tuossa on selkeästi joku pinnoite päällä, puhdas niobium kun muuttuu sinertäväksi oltuaan tarpeeksi kauan ilman hapen kanssa tekemisissä. Itselläkin tuntuu hopeoiduista koukuista välillä korvat vähän kärsivän. Idänhelmen kauppa on tuossa kävelymatkan päässä niin voisinpa mennä tutkimusmatkalle sinne :)

  VastaaPoista
 2. Olen käyttänyt niobiumia, korviskoukkuja nimenomaan, jo useita vuosia ja oon hitsin tyytyväinen! Niobiumiahan käytetään mm. sydämentahdistimissa, joten ei pitäisi allergisoida ketään.
  Ja hienot korvikset :-)

  VastaaPoista
 3. Kauniit korvikset! Mulle on kanssa tulossa idähelmestä tukkupakkaus noita niobium koukkuja.

  VastaaPoista