sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Korukoplan haastekoru - hiuskoru/hiuskoriste

Korukoplan tämänkertaiseen haasteeseen piti väsätä hiukoriste- tai koru. Hiukan hankalaa kun itse en hiuksissa käytä mitään paitsi aamuisin meikatessa hiuspantaa.. Siis kun sillä saa hiukset silmiltä pois :)
Puutarhahulluna näissä haasteissa kääntyy ajatus aina kukkiin, niin tälläkin kertaa. Hiukan tuntuu että huijasin kun käytin vanhaa ideaa, joka oli myös korukoplan yhdessä haastekorussani; coctailsormus.

Samanlaiset kristallipisarat, eri muotoiset/väriset lehdet kiinnitettynä valmiiseen pinniin. Kiinnityksessä käytin 0,3 mm lankaa, jolla siis kokosin kukan lehtineen. Kukan tyveen kiepautin hopeoitua lankaa tukemaan muotoa. Keskellä keltaisia pieniä hopeasisuksisia siemenhelmiä.

Yksi kristallipisaroista on hiukan erimuotoinen kuin muut, ajattelin että eihän se haittaa; eihän oikeissa kukissakaan kaikki terälehdet ole ihan samanlaisia..


Edit: Postitin arvonnan voitot perjantaina kiireessä, josta johtuu että lähettäjän nimi kirjeistä jäi puuttumaan :) Tajusin vasta sen äsken.. nooh kyllähän voittajat tietää keneltä/mistä ne on :)

8 kommenttia:

 1. No hei, tuo erilainen terälehti tekee tästä juuri upean! Kaunis kukkanen hiuksiin :-D

  VastaaPoista
 2. Onpa nätti. tämähän on ihan kesäpäivän piristys!

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti. Varmasti pikkutytötkin tykkäis. :)

  Tämä oli niin haastava haaste, että en viitsinyt edes mukaan lähteä.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis! Sopisi vaikka vappukukaksi hiuksiin.

  VastaaPoista
 5. Kaunis, ja vähän erilainen terälehti on mielestäni juuri "se" hyvä juttu. =o)

  VastaaPoista