lauantai 21. huhtikuuta 2012

Korvakoruja ja tuunausta


Meillä alkaa piha olla sulanut. Tarkoittaa käytännössä sitä että toinen harrastukseni, puutarhanhoito, meinaa viedä mennessään. Jotain pientä on tullut silti tehtyä helmien kanssa.

Keraamiset oranssit kissakorvikset. Eihän näitä voinut olla hankkimatta kun näin ne Sayilan sivuilla :)Kuvissa kovin vihreiltä näyttävät mutta silti turkoosit kivihelmet korumetallisten osien kanssa.
Alempana jo kertalleen kuvattu ja uusiksi tuunattu kaulakoru. Lisäsin korulinkin, hiukan akaatteja ja helmiäislasihelmiä + vielä korumetallisen kullanvärisen ruusun koruun. Artistic wire -lankaan linkitetty.
Ja tietty edelliseen koruun sopivat korvakorut piti tehdä :) Isot akaatit, Tierracast rinkulat ja Artistic Wire-lankaa. Riipuksena vielä korumetalliset ruusut. Aika juhlalliset tuli ja hiukan jouluisetkin (?).

Ja uusia lukijoita!!! :) Tervetuloa Sorsaska, Eila ja Tanja!!


3 kommenttia:

  1. Kauniita ovat kaikki. Kissakorvikset on tosi kivat ja piristävät. Ja kyllä noita juhlallisia voi pitää muulloinkin kuin jouluna..sopii vaikka mustan kanssa jos on juhliin menossa:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! Kissakorvikset on mageet! Tein samoista kissoista (erivärisistä) syksyllä (olikohan se syksyä..? ei enää muista) rannekorun, ne on aika hauskoja! Pinkkisävyinen kaulakoru on myös tosi kaunis!

    VastaaPoista
  3. Kivat kissat - Nettikaupoissa on tosiaan helppo shopata :) Hups, siis minähän nyt katson vaan sitä käytettyä materiaalia....korukoplan haasteeseen ;)

    VastaaPoista