perjantai 6. syyskuuta 2013

Pif - Anna hyvän kiertää

Jo keväällä bongasin TanjaV:n blogissa tämän piffin (pif = pay It Forward) ja osallistuin haasteeseen, jonka tarkoitus on laittaa hyvä kiertoon eli kolme ensimmäistä kommentoijaa lupautuu jatkamaan piffiä ja saa jotain pientä postissa :) ja minä innokkaana tietty mukana!

Sain Tanjalta kuvan mukaisen paketin postissa ja tietty muutossa hukkasin sen kunnes sitten tavaroita setviessä löytyi. Superkevyet, ihanat korvakorut, väri sopii juuri tähän aikaan ja heijastinnauha, joka pääsee iltalenkillä mukaani. Kiitos vielä Tanja!

Noniin.. eli kolme ensimmäistä kommentoijaa saa minulta jotain pientä kivaa käsin väännettyä ja väkerrettyä korua. Pakkohan ei olisi koruja tehdä, voisihan se olla muistamista jotenkin muutenkin, omavalintainen juttu. Ja sitten nämä kolme sitoutuvat jatkamaan haastetta eteenpäin teemalla Anna hyvän kiertää.

Alunperin lupauduin jatkamaan haastetta kesällä.. Kesä jatkuu vielä, ainakin täällä etelässä, joten paljon en ole myöhässä :) Omat väkerrykset laitan eteenpäin asap, joten kun olette kommentoineet niin yhteystietoja sähköpostiini, kiitos..

Olipahan selitystä.. Tajusiko joku tästä jotain? :D2 kommenttia:

  1. *ooooh*
    Onhan kiva juttu. Vaikka en ehkä ensimmäisiin kuulukaan, niin voi olla että jatkan tätä silti.

    VastaaPoista
  2. Oih, jos vain olen kolmen joukossa niin mukaan lähden!
    Ihanat lahjat sait :)

    VastaaPoista