maanantai 1. lokakuuta 2012

Korvakoruja ja hiukan muutakin

Tämä täti viettää koko lokakuun kotosalla joten mikäli inspiraatiota riittää on uusia korujakin luvassa enempi :)

Korvakoruja on tehty mm. kokeiltu eri malleja. Tytärkin osallistunut suunnitteluun jotta saisi oman tyylisiä korvakoruja (näitä tulossa myöhemmin).

Alla hopeoidusta korumetallista tehdyt pitkät roikkuvat korvakorut, eivät kilise eivätkä helise; painoa noissa "pavuissa" on sen verran. Nää on niin mun tyyliset :)
Ja sitten sitä lajia, jossa olen niin huono; siroa ja pientä. Mun nakkisormet ei vaan meinaa taipua tällasiin pieniin piiperryksiin. Toisen näistäkin korvakoruista tein kahteen kertaan.
Hopeoitua korumetallia, pienet ristit ja tumman violetit akaattirondellit.Aikaisemmin tehdylle farkkukorulle rannekoru ja korvakorut. Tierracast-osia, korumetallia ja kiveä. Ja nyt en tietenkään enää muista mitä kiveä.Yksinkertaiset korvakorut, koska kaulakoru oli niin runsas.Aikaisemmin tehtyyn rannekoruun korvakorut, pitkät ja niin oranssiset. Hopeafoliohelmiä, pronssin väristä korumetallia ja karneoleja. Mukana myös preciosan kristalleja.
Rannekoruakin piti vielä tuunata, vaihdoin sydänriipuksen Tierracast-lukkoon ja avaimeen.


Oih, niin ihanan syksyisen värisiä :DTervetuloa lukijaksi, Mimiko!!! :)

2 kommenttia:

  1. Olipa paljon ja kauniita koruja. Ihanat värit. Tykkäsin niistä ensimmäisistä korviksista ja viimeinen ranne- ja korvakorusetti on kaunis väriltään. T:) Koralli

    VastaaPoista
  2. ihanan värinen tuo vimppa setti, ihan vesi nousee kielelle... ja kauniita kaikki :)

    VastaaPoista