maanantai 16. heinäkuuta 2012

Tunnustus


Sain tunnustuksen Outiriinalta, tästä Outiriinan blogiin :)


Pelin henki on seuraavanlainen:
1. kiitä tunnustuksen antajaa
2. anna tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

Seuraan useita korublogeja, niinkuin listalta voi bongata, ja tämä tunnustus on kiertänyt jo useimmat. Joten tästä voi tunnustuksen napata mikäli se ei blogissasi ole vielä vieraillut :)

Kahdeksan satunnaista asiaa:

1. Kävin viime viikolla ensimmäistä kertaa Ahvenanmaalla lomailemassa. Vaikka saari on kaunis, on maaseutu niin samanlaista kuin meillä täällä eteläsuomessa etten ihan äkkiä lähde uudestaan.. tosin Getan näköalapaikalle voisin vaikka muuttaa, niin rauhallista ja hiljaista siellä oli :)

2. Harrastan myös kalastusta, uudet uistimet odottavat pääsevänsä kilahtamaan jonkun ison kalan hampaisiin. Huonot säät estävät veneen vesille viemistä :(

3. Puutarhan hoito vie ison osan ajastani silloin kun maassa ei ole lunta.

4. Lenkkeilen 3-4 kertaa viikossa, aloitin maaliskuussa. Tavoitteena parempi kunto :)

5. Haluaisin oman työhuoneen :) Laittaisin sinne ompelukoneeni, tietokoneeni, korutarvikkeeni ja polttouunini  ja hommaisin vielä dreijan millä vääntäisin savipurkkeja :)

6. Toivoisin että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, jotka voisin käyttää harrastuksiini

7. Tarvitsen unta vähintään 8 tuntia yössä, vähemmällä unella olen todella kiukkuinen päivisin. Tämä ominaisuus näyttää perityvän lapsilleni :)

8. Haluaisin auttaa lapsia ja nuoria joilla ei ole mahdollisuutta normaaliin perhe-elämään. Ajan puute estää tämänkin :( ja osittain myös tilanpuute.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti