sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Lilat renkaat korviin

Aikaisemmin linkitetyn ohjeen mukaan vielä lilat renkaat. Nuo turkosit renkaat ovat olleet kovassa käytössä, ovat todella kevyet eivätkä tartu hiuksiin kiinni :) Piti siis tehdä toiset (ja ehkä vielä kolmannetkin..).


Kävin lauantaina Billnäsin kädentaitomessuilla. Olin ensimmäistä kertaa kyseisessä paikassa ja olin positiivisesti yllättynyt paikan ilmapiiristä ja ympäristöstä. Esittelijöitä messuilla oli n. 80 ja monta korutarvikemyyjää ja esittelijää :D. Kassiin sujahti helmi jos toinenkin, mukaan lähti myös jigi lankojen kieputtelua varten.

Korukoplan haastekorua olen myös vääntänyt sormet kirjaimellisesti verillä, purkanut ja tehnyt taas.. vieläkään en ole varma onko se nyt siinä. Katsotaan.

Aurinkoista heinäkuun loppua kaikille, varsinkin niille jotka ovat lomansa osanneet ajoittaa tähän. Minulta loma loppuu tänään, huomenna töihin :(

2 kommenttia:

  1. Kivat renkaat nämäkin :) Oma korukoplan haasteeni on vielä suunnitteluvaiheessa, odottelen sitä lopullista "ahaa-elämystä". Sujuvaa töihinpaluuta (vai mitä tässä kohtaa oikein vois toivottaa). Mä saan lomailla vielä viikon.

    VastaaPoista
  2. Olisikin kiva käydä siellä joskus. Kiva malli tosiaan, tein jäljitelmät tyttärelle, joka piti niistä kovasti.

    VastaaPoista